Benieuwd naar hoe een shoot gaat bij me ?

Ik neem jullie mee achter de schermen. 


Op Vakantie met Dievers

Elk jaar in de meivakantie ga ik met een super leuk clubje een paar nachtjes weg. En het is altijd super gezellig natuurlijk en om te laten zien hoe leuk we het nou hebben fotografeer ik bijna elk moment. Ik merk ook dat wel meer het leuk vinden als de camera mee gaat. Rhode wil je van ons eens een foto maken. Rhode wil je  eens van mij een paar foto's maken en natuurlijk zeg ik. Ja tuurlijk. het is altijd een feestje om mee te gaan en natuurlijk geniet ik zelf ook wel van de momenten.

2 Mei 2022


Carspotter en Fotograaf in 1

Hoe handig is het nou om en een Fotograaf te zijn en een Carspotter. Nou heel handig dus. Hier was ik bezig met het fotograferen van een Volkswagen Golf bij mij in de buurt. Terwijl ik ondertussen aan het videobellen was met mijn beste vriend. Terwijl ik bezig was met het fotograferen van de auto besloot hij ff stiekem een Screenshot te maken van mij. Stiekem wel dankbaar dat hij dat deed wanneer ik het niet door had. Ik heb al sinds ik klein was een Volkswagen hart dus bezoek ik deze regelmatig en wanneer ik de auto zie geeft het me ook een bepaalde rust die ik soms wel ff nodig heb. Deze auto is ook niet zomaar een auto en ik zeg het je elk keer wanneer die langs rijdt voel ik mezelf helemaal blij worden het geeft me een mega blije kick. Daarom film ik natuurlijk de auto vaak ( Mijn Carspot filmpjes en foto's staan op mijn Instagram : Carspotter_rhode69 ). Maar natuurlijk spot en fotografeer ik andere Auto's.

26 April 2023


AST Demodag 2023

Elk jaar is er bij het AST Vriezenveen in de zomer een Demodag waarbij dus O.a. Super veel leuke auto's aanwezig zijn en natuurlijk neem ik de camera lekker mee en ga ik lekker er op los fotograferen. Wat ook super leuk is is dat je niet als enige rondloopt met een camera. Er lopen genoeg mensen rond waaronder dus genoeg Carspotters die Wat plaatjes schieten. Deze foto's staan niet Instagram en Facebook. Puur omdat Ik op deze dag zo veel foto's gemaakt heb. En het lastig is voor mij om dan een selectie te maken van wat ik wel en niet ga plaatsen. Het was een geweldige dag en voor autoliefhebbers een mega aanrader om hier mee te gaan fotograferen met iedereen. Het is super leuk en gezellig. 

3 Juni 2023


Heracles Passend in het donker 

Mijn beste vriend is dit jaar ( 2023 / 2024 ) geselecteerd voor de eerste selectie van Heracles Passend. het leek me leuk om dat die dag te fotograferen. Eenmaal aangekomen op de plek besefte ik me dat mijn camera moeite heeft met het donker. Zo stom van me compleet vergeten. Maar het leek me leuk om het wel te proberen ondanks moeite is het we redelijk gelukt. Veel momenten zijn best goed gelukt. En vielen de onscherpe foto's reuze mee. Gelukkig waren er nog leuke plaatjes. De stand is 7 - 2 geworden voor Heracles dus de winst was wel binnen. Het was ook een zeker geslaagde wedstrijd en ik kijk er natuurlijk positief op terug 

12 December 2023


Afleiding nodig

Het ging niet goed met mijn oma ze ging achteruit dus ik had afleiding nodig ik pakte dus mijn camera en ging naar 1 van de carspot autos heen om lekker te gaan shooten. Ik zat ook bagger in mijn vel dus vond ik het fijn om ff wat te gaan shooten. Het hielp me mega erg en toen kwam hij aan gelopen en natuurlijk schrok ik me rot want ik zat aan de voorkant tot ik ineens Hai hoorde. Ik schrok mega erg. Natuurlijk ff gewacht tot hij weg ging want het klinkt allemaal geweldig. Het hielp me wel om even wat te shooten en om hem weg te zien rijden.

26 December 2023


Paniekaanvallen na de tandarts 

Ik ben vandaag naar de Tandarts geweest en dat zorgt bij mij altijd voor Paniekaanvallen. Na dat ik ben geweest bij de Tandarts gingen Mijn moeder en ik door richting Doen dat hadden we al afgesproken. Dus ik was aardig voorbereid dus pakte de cameratas mee. Mijn moeder ging wat halen bij Doen en dat ligt naast AST. Dus Ik kon daar heen lopen om deze auto te shooten. Deze auto ken ik al een tijdje vanuit mijn carspot account op Instagram. Na dat mijn moeder klaar was bij Doen reed ze richting mij om me op te pikken en reden we door richting huis. Het was ff fijn om deze auto ff te shooten. Toen ik thuis kwam had ik gelijk al zin om te editten. Maar ik dacht laat ik maar wachten tot vanavond. Want dan vind ik het heerlijk om ff te editten. Dus heb ik savonds lekker in alle rust liggen editten in bed.

6 Maart 2024


G Team in de zon 

Er was weer een wedstrijd van Dos / Deto G1. Dus ik had een idee om lekker weer te Fotograferen. Het weer zat ook heerlijk mee. Nog meer motivatie om te Fotograferen. De wedstrijd ging super goed. Dos / Deto G1 heeft gewonnen met 11 - 3. De fotos zijn ook goed gelukt en iedereen werd blij van de zon. Er zijn ook lekker veel spontane fotos uitgekomen. Er is ook een videotje gemaakt over de wedstrijd. Die is te zien op de instagram van het g team @dos.deto_g_vriezenveen. Het was een top weer en een top wedstrijd waar ik goed op uit kijk     

9 Maart 2024


De Laatste keer mee met Dievers op vakantie

Deze week ben ik voor de laatste keer mee geweest met dievers. En dus heb ik de laatste keer gefotografeerd in de vakantie. Wat was het weer lachen. En natuurlijk waren er weer veel die me vroegen om ff een foto van ze te maken. We bleven van Maandag t/m Vrijdag daar. Ik ga het giga missen daar. Maar natuurlijk krijg ik er wat mooiers voor terug. Mn eigen appartementje. Heerlijk. Ik heb heel slim de laptop meegenomen met de vakantie en wanneer het te donker voor mn camera werd begon ik lekker buiten te editten. Vet leuk er waren heel veel die mee wouden kijken met het editten. Natuurlijk is dat ook super gezellig 

5 Mei 2024


Met klachten shooten 

Ik kreeg deze week de vraag of ik even een auto wou shooten van diegene. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ondanks ik bepaalde klachten had vandaag. Last van mijn darmen. Mijn buik deed pijn. Mega veel spierpijn. Een enkel waar ik laatst doorheen ben gegaan. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar dit was even fijn afleiding. Even niet meer denken aan waar ik last van heb. We hadden mega geluk dat het in de avond wat langer licht bleef. De fotos zijn weer top geworden en zouden ook geplaatst worden op mijn carspotters account op instagram.

31 Mei 2024